Butikk

Vår nettbutikk er foreløpig under utvikling, men vi har et stort varelager med ordinære eksosanlegg som vi gjerne selger til deg om du tar kontakt med oss. I tillegg har vi også opprettet flere leverandøravtaler for eksosanlegg, så ta direkte kontakt med oss nedenfor om vi kan hjelpe deg med å skaffe deler 🙂 Nettbutikken vil bestå av både vanlig eksosanlegg og sportsanlegg fra fabrikanter som Walker, Bosal, Fenno, Ferrita, Magnaflow, Simons, Supersprint og Ragazzon, men vi vurderer også andre produktgrupper etter hvert. 

I tillegg lager vi det meste av eksosanlegg til amerikanske biler på vårt verksted i Moss, dette er også anlegg vi i de fleste tilfeller kan selge over disk, men det betinger at vi har bøyekort på bilen din og at man ikke går for langt unna originaldimensjonen. Vi har laget noen pakkepriser på slike anlegg, og har satt opp noen priseksempler nedenfor. Ta kontakt nedenfor om du ønsker pris på frakt. Dersom du ønsker priser ferdig montert på bilen, trykk her!

  • 2″ (50mm) dobbeltanlegg i aluminisert stål og to turbopotter kr 6000,- inkl mva, over disk. Om du ønsker å oppgradere til rustfrie sportspotter fra Magnaflow så er prisen kr 8000,- inkl mva, over disk.
  • 1-7/8″ (48mm) dobbeltanlegg i rustfritt stål og to sportspotter fra Magnaflow kr 8000,- inkl mva, over disk. Om bilen er levert med 4 potter originalt og du ønsker en litt roligere bil, så er prisen totalt kr 10.000,- inkl mva, over disk.
  • 2-3/8″ (60mm) dobbeltanlegg i rustfritt stål og to sportspotter fra Magnaflow kr 9000,- inkl mva, over disk. Om bilen er levert med 4 potter originalt og du ønsker en litt roligere bil, så er prisen totalt kr 11.000,- inkl mva, over disk.
Noe variasjon i prisene kan forekomme, men da har du noe omtrentlig å forholde deg til. Eventuelle endestusser i rustfritt/chrome kommer i tillegg.

                                                                                                                   Kontakt oss her 🙂