Leverandører

Våre leverandører

Vi ønsker å tilby våre kunder så bredt sortiment og så gode priser som mulig, med fokus på den beste kombinasjonen av pris, kvalitet og levering. Vi har allerede et tyvetalls leverandører av sportsanlegg og vanlige eksosanlegg, samt dekk. Vi vil fortløpende lage en oversikt nedenfor over de vi allerede har en avtale med, fortrinnsvis direkte fra fabrikk men også der hvor det allerede er en oppnevnt tredjepart som har fått retten på import, samtidig som vi kontinuerlig jobber med å få inn flere leverandører for å dekke så stort spekter av den norske bilparken som mulig.

 

Eksosanlegg AS er importør og forhandler av MagnaFlow, en velkjent amerikansk produsent av sportsanlegg og universaldeler med over 35 års erfaring innen bransjen.

Eksosanlegg AS er importør og forhandler av Supersprint, en velkjent italiensk produsent av effektanlegg med over 60 års erfaring innen bransjen.

Eksosanlegg AS er importør og forhandler av Ragazzon, en italiensk fabrikant av sportsanlegg og kat/dpf-erstatningsrør med over 30 års erfaring innen bransjen.

Eksosanlegg AS er importør og forhandler av Simons, en svensk produsent av sportsanlegg og universaldeler med over 60 års erfaring innen bransjen.

Eksosanlegg AS er forhandler av Milltek, en britisk produsent av sportsanlegg med snart 40 års erfaring innen bransjen.

Eksosanlegg AS er importør og forhandler av Scorpion's sortiment for personbiler, en britisk produsent av sportsanlegg til et stort utvalg bilmodeller. Vi har dessverre ikke tilgang på deres sortiment for motorsykler.

Eksosanlegg AS er importør og forhandler av Fox, en tysk produsent av sportsanlegg og universaldeler med 30 års erfaring innen bransjen.

Eksosanlegg AS er importør og forhandler av Evox, en fransk produsent av sportsanlegg til et stort utvalg sportsbiler! De fører også eksosanlegg fra Innotech Performance Exhaust (IPE).

Eksosanlegg AS er importør og forhandler av Armytrix, en asiatisk produsent av ventilstyrte sportsanlegg til et stort utvalg sportsbiler.

Eksosanlegg AS er importør og forhandler av Fabspeed, en amerikansk produsent av sportsanlegg til et stort utvalg sportsbiler.

Eksosanlegg AS er importør og forhandler av Soul Performance, en amerikansk produsent av sportsanlegg til et stort utvalg sportsbiler.

Eksosanlegg AS er forhandler av Akrapovic, en slovensk produsent av sportsanlegg til et stort utvalg sportsbiler.

Eksosanlegg AS er importør og forhandler av Imasaf, en velkjent italiensk produsent av ordinære eksosanlegg for ettermarkedet. Med over 50 års erfaring er de en av europas ledende eksosprodusenter og er spesielt godt kjent for sitt sortiment for veteranbiler, samtidig som de er kjent for å være tidlig ute for nyere bilmodeller.

Eksosanlegg AS er importør og forhandler av Fenno, en velkjent finsk produsent av ordinære eksosanlegg for ettermarkedet. Med over 35 års erfaring er de en av europas ledende eksosprodusenter for personbiler.

Eksosanlegg AS er forhandler av Walker, leverandør av ordinære eksosanlegg for ettermarkedet. Walker er produsert av Tenneco og er en av de mest kjente og største i verden, med fabrikker i mange land.

Eksosanlegg AS er forhandler av Bosal, leverandør av ordinære eksosanlegg for ettermarkedet og en av de største og mest kjente i verden.

Eksosanlegg AS er importør og forhandler av Sigam, en italiensk produsent av ordinære eksosanlegg for ettermarkedet. De har også et utvalg universaldeler.

Eksosanlegg AS er forhandler av BM Catalyst, en britisk produsent av ordinære eksosanlegg for ettermarkedet, med fokus på frontrør, katalysatorer og DPF.

Eksosanlegg AS er importør og forhandler av Kontio Tyres, en finsk produsent av dekk for ettermarkedet. De har bla dekk med hvitstripe/hvitside i premium kvalitet og gode priser.

Eksosanlegg AS er forhandler av Vitour Tires, en sørafrikansk produsent av dekk for ettermarkedet.

Eksosanlegg AS er importør og forhandler av Ferrita, en svensk produsent av sportsanlegg og universaldeler.

Eksosanlegg AS er importør og forhandler av Remus, en østerriksk produsent av sportsanlegg til biler og motorsykler.

Eksosanlegg AS er importør og forhandler av Topgear, en britisk produsent av sportsanlegg TopGear katalog!

Eksosanlegg AS er importør og forhandler av Top Speed, en amerikansk produsent av sportsanlegg til et knippe sportsbiler.