Magnaflow®

Eksosanlegg AS feirer lansering av ny hjemmeside med kampanje på sportsanlegg fra Magnaflow! Kampanjen varer ut mars måned 2022, og har en estimert levering i løpet av juni 2022. Det er bindende bestilling med forhåndsbetaling som settes på egen konto.

Prisene finner man lett selv ved å søke opp det anlegget man er interessert i på Magnaflow sin amerikanske nettside. Der finner man spesifisert en katalogpris i dollar som man må gange med 14, og vipps så har du en estimert pris inkl mva og frakt til Norge, ferdig levert over disk ved vårt verksted i Moss! Endelig pris vil alltid ligge noen kroner under. Om du ønsker å få anlegget tilsendt din adresse så ordner vi dette uten tillegg i prisen hvis ordren ligger på over kr 15.000,- inkl mva, mens under dette så tilkommer et frakttillegg på kr 300,- inkl mva. Ved bestilling så sender vi en spesifisert faktura som må forhåndsbetales, hvoretter vi holder deg oppdatert på fremgangen. Betalingen går inn på en egen dollarkonto som vil bli spesifisert på fakturaen, dette er vår sikkerhet dersom dollarkursen drastisk endres innen bestillingen gjennomføres. Vi har forbehold om uforutsette hendelser utenfor vår kontroll, som eksempel forsinkelser som følge av koronasituasjonen.

MagnaFlow katalog!

Ta kontakt med oss her!

“Magnaflow performance exhaust gives me that perfect sound.” – Chip Foose

Magnaflow lederene Dan Paolone, president, og Jerry Paolone (til høyre) grunnlegger og administrerende direktør. I 2016 leverte sportseksosprodusenten mer enn en million eksosdeler. Magnaflow er basert i Oceanside, California (J. Daniel Jones)

Magnaflow® ble startet som en utvidelse av firmaet Car sound exhaust, de har holdt på med eksosdeler til bil i over 35 år. De er å regne som markedsledende innen sportsanlegg for biler.

Magnaflow® leverer et stort utvalg av forskjellige eksospotter, katalysatorer samt cat-back og axel-back eksosanlegg til veldig mange bilmodeller. De har også et utvalg av eksospotter til Harley-Davidson® motorsykler. Eksosanlegg AS leverer hele deres sortiment.

Magnaflow® høye kvalitet gir dem mulighet til å ha livstidsgaranti på sine produkter. Du kan være trygg på at et eksosanlegg eller eksospotte fra Magnaflow® trenger du aldri å bytte igjen.

Magnaflow® har en stor forskningsavdeling med dynometer, flødebenker samt lydtestingsutstyr for å forsikre seg om at deres produkter leverer den riktige lyden, samt økt effekt i din motor.

Lyden av Magnaflow® er noe for seg selv, dette er uavhengig av om du ønsker ett litt økt lydnivå eller minimalt med demping. Pottene har ett såkalt «straight through» design som minimerer motstand. Men samtidig er pottene isolert og lydnivå kan til en hvis grad justeres med pottestørrelse. Magnaflow® gir i de fleste tilfeller en noe dypere lyd ved tomgang, men lydnivået forandrer seg fort ved gasspådrag; noe som for mange vil fremkalle et aldri så lite smil om munnen.

Magnaflow® er en leverandør som brukes daglig på vårt verksted, enten det er som en universaldel eller ferdig konstruert eksoanlegg av dem.

MagnaFlow katalog!

Kontakt oss!