Om oss

En historie om eksosanlegg...

Eksosanlegg AS ble opprettet i kjølvannet av Bilens Eksosanleggs nedleggelse etter over 60 års drift, ved en ren tilfeldighet. Mens Bilens Eksosanlegg auksjonerte ut siste rest av inventar på slutten av 2018; kom Bjørn Tore Hansen, eier av BK Transport AS og aktivt medlem i den lokale amcar-klubben i Moss, innom for å se etter billig verktøy som kunne komme gutta i klubben til gode. Han bet seg merke i det store eksoslageret, maskineriet og spesialverkøyet som skulle selges ut, og etter en prat med de ansatte fikk han raskt opp øynene for den muligheten som lå foran ham.

Å bygge eksosanlegg «for hånd» og direkte på bil er en allerede utdøende kunst, og flere tiårs erfaring var i ferd med å bli lagt på hylla for godt. Og hvis den spesielle bøyemaskinen ble solgt til noen som ikke kunne bruke den eller bare skulle benytte den til egne prosjekter, hvor skulle alle de med amerikanske biler henvende seg for å få nytt eksosanlegg? Bjørn innså raskt behovet for et spesialisert eksosverksted for amerikanske biler her på Østlandet, men også et verksted som kan serve alle andre bilmerker.

Det store eksoslageret ble kjøpt opp og plassert på et eksternlager i Våler, og Eksosanlegg AS ble opprettet allerede på starten av 2019. Bøyemaskin og spesialverktøy ble også sikret, og et eget eksosverksted ble etablert i delte lokaler med Moss Biloppretting ved Rabekkgata 17 i Moss. Det ble raskt opprettet importavtaler med store produsenter av sportsanlegg, som Magnaflow i USA, Ragazzon i Italia og Ferrita i Sverige. I tillegg ble det opprettet leverandøravtaler med Veng Norge for levering av Bosal eksosanlegg, samt Sørensen & Balchen for levering av Walker eksosanlegg og Simons sportsanlegg. Utvikling av en egen nettbutikk er påbegynt. Det store eksoslageret som ble kjøpt opp fra Bilens Eksosanlegg legges inn her, samt produkter fra de produsentene vi oppretter avtaler med.

I disse dager...

Vi jobber kontinuerlig med å optimalisere vår hjemmeside og nettbutikk, for å gjøre det så brukervennlig som mulig for deg. Parallelt jobbes det med å forbedre transportavtaler og leverandøravtaler for å kunne tilby våre kunder så bredt sortiment og så gode priser som mulig. Vi tar sikte på å kunne tilby også andre produktgrupper, som motorolje og dekk, og er i løpende forhandlinger om dette.

HVA KAN VI TILBY DEG

Vår misjon

Å kunne tilby et bredt sortiment av eksosanlegg til en riktig pris, enten ferdig montert på vårt verksted, levert over disk eller hjem til deg.

Våre verdier

Vi gjør kun avtale med produsenter vi har en god erfaring med, når det kommer til kvalitet, passform og holdbarhet. Vi fokuserer på den beste kombinasjonen av pris, kvalitet og levering.

 

VÅRT TEAM

Bjørn Tore Hansen

Bjørn Tore Hansen

General Manager
+47 960 06 062
Freddy Johansen

Freddy Johansen

Customer Service, Import/Export
+47 960 06 062
Kåre Johansen

Kåre Johansen

Amcar Specialist
+47 960 06 062
Ronny Kreutz

Ronny Kreutz

Mechanic
Tobias

Tobias

Lærling