Simons® Sportsystem

Ray Metallfabrikk AB, som eier merkevaren Simons®sportsystem ble startet av Simon Angerd helt tilbake i 1961. Dette er en familiebedrift nå i sin tredje generasjon. Simons® er ett merke vi benytter oss til enkelte løsninger i Custom eksos utviklet av oss.

Men også som en bra løsning i form av ferdige eksosanlegg solgt over disk eller montert av oss.

De leverer eksosanlegg i forskjellige kvaliteter og pris. Alt fra vanlig stål til rustfritt stål. «ALU Quality» har en beregnet levetid på 3-6 år. «TOP Quality», en høyere kvalitet med mer chrome i stålet, forventet levetid 8-10 år. «SS Quality leveres i AISI 304L rustfritt stål, anta en levetid på minst 10-20 år.

Simons® eksosanlegg er produsert ved hjelp av såkalt «mandrel-bender», dette er en rørbøyer som bøyer med innsats/dor noe som gjør at rørene ikke får noen form for innsnevring. Videre blir det TIG sveiset ved hjelp av robot. Avhengig av materialet som er valgt blir det så lakkert om nødvendig.

Videre er det slik at Simons® leverer eksosanlegg til forskjellige formål, alt fra eksosanlegg med E.C.C godkjenning, dvs. eksosanlegg som er typegodkjent og fullt lovlig å montere på ordinært registrerte biler, til ting som har ett noe mer «race» preg som kan gjøre det noe vanskeligere å få igjennom en teknisk kontroll.

Besøk gjerne deres katalog her, vi kan levere hele deres sortiment til hyggelige priser.

Kontakt oss.