Magnaflow®

“Magnaflow performance exhaust gives me that perfect sound.” – Chip Foose


Magnaflow lederene Dan Paolone, president, og Jerry Paolone (til høyre) grunnlegger og administrerende direktør. I 2016 leverte sportseksosprodusenten mer enn en million eksosdeler. Magnaflow er basert i Oceanside, California (J. Daniel Jones)

Magnaflow® ble startet som en utvidelse av firmaet Car sound exhaust, de har holdt på med eksosdeler til bil i over 35 år. De er å regne som markedsledende innen sportsanlegg for biler.
Magnaflow® leverer et stort utvalg av forskjellige eksospotter, katalysatorer samt cat-back og axel-back eksosanlegg til veldig mange bilmodeller. De har også et utvalg av eksospotter til Harley-Davidson® motorsykler. Eksosanlegg AS leverer hele deres sortiment.

Magnaflow® høye kvalitet gir dem mulighet til å ha livstidsgaranti på sine produkter. Du kan være trygg på at  et eksosanlegg eller eksospotte fra Magnaflow® trenger du aldri å bytte igjen.Magnaflow® har en stor forskningsavdeling med dynometer, flødebenker samt lydtestingsutstyr   for å forsikre seg om at deres produkter leverer den riktige lyden, samt økt effekt i din motor.
Lyden av Magnaflow® er noe for seg selv, dette er uavhengig av om du ønsker ett litt økt lydnivå eller minimalt med demping ?. Pottene har ett såkalt «straight through» design som minimerer motstand. Men samtidig er pottene isolert og lydnivå kan til en hvis grad justeres med pottestørrelse. Magnaflow® gir i de fleste tilfeller en noe dypere lyd ved tomgang, men lydnivået forandrer seg fort ved gasspådrag; Noe som for mange vil fremkalle et aldri så lite smil om munnen ?

Magnaflow® er en leverandør som brukes daglig på vårt verksted, enten det er som en universaldel eller  ferdig konstruert eksoanlegg av dem.

Eksosanlegg AS er stolt leverandør av deres produkter ?.