Magnaflow®

“Magnaflow performance exhaust gives me that perfect sound.” – Chip Foose


Magnaflow lederene Dan Paolone, president, og Jerry Paolone (til høyre) grunnlegger og administrerende direktør. I 2016 leverte sportseksosprodusenten mer enn en million eksosdeler. Magnaflow er basert i Oceanside, California (J. Daniel Jones)

Magnaflow® ble startet som en utvidelse av firmaet Car sound exhaust, de har holdt på med eksosdeler til bil i over 35 år. De er å regne som markedsledende innen sportsanlegg for biler.
Magnaflow® leverer et stort utvalg av forskjellige eksospotter, katalysatorer samt cat-back og axel-back eksosanlegg til veldig mange bilmodeller. De har også et utvalg av eksospotter til Harley-Davidson® motorsykler. Eksosanlegg AS leverer hele deres sortiment.

Magnaflow® høye kvalitet gir dem mulighet til å ha livstidsgaranti på sine produkter. Du kan være trygg på at  et eksosanlegg eller eksospotte fra Magnaflow® trenger du aldri å bytte igjen.Magnaflow® har en stor forskningsavdeling med dynometer, flødebenker samt lydtestingsutstyr   for å forsikre seg om at deres produkter leverer den riktige lyden, samt økt effekt i din motor.
Lyden av Magnaflow® er noe for seg selv, dette er uavhengig av om du ønsker ett litt økt lydnivå eller minimalt med demping 😉. Pottene har ett såkalt «straight through» design som minimerer motstand. Men samtidig er pottene isolert og lydnivå kan til en hvis grad justeres med pottestørrelse. Magnaflow® gir i de fleste tilfeller en noe dypere lyd ved tomgang, men lydnivået forandrer seg fort ved gasspådrag; Noe som for mange vil fremkalle et aldri så lite smil om munnen 😊

Magnaflow® er en leverandør som brukes daglig på vårt verksted, enten det er som en universaldel eller  ferdig konstruert eksoanlegg av dem.

Eksosanlegg AS er stolt leverandør av deres produkter 😊.